Saturday, January 1

Babai 2010........

hahahahahaha............

mcm xsedar mse aku taip post ni ade 30 minit lg diambang 2011....mcm xcye esok da 1 JANUARI 2011.....

klu ikot thunnye..esok aku da 21...=)

syg plak nk tingglkan 2010 yg bnyk sgt memori indah yg aku tempohi....dr bulan januari smpai disember ni sebenarnye aku ade belaja bnyk mende mengenai kehidupn ni...aku sedar bukan senang nk jd seorng yg dewasa..........

thun 2010 la aku mulekan perhubungn aku dgn die...upenye br nk smpai sethun hubungn kmi ni..bnyk g kite kne tempuh kn...hopefully kite kekal selamenye k,moge2 impian kite sumenye tercapai...amin......

start awl thun ari tu aku br je msuk sem 2 kat ump...tup2..nek sem ni aku da sem 4 kot...tetibe rase aku ni org lame kt UMP tu...hihihi...pasal result xyah nk ckp la...langsung xmembanggakan..tp mmg tu je yg aku mampu pon..aku da berusaha kot..aku xpernh men2 klu belaja....ermmmmmm....

aku rase bende yg paling aku xle lupe tuk thun 2010 ni ialah kelahiran anak sedare sulung aku la....br je lahir 06/12/2010....yg paling menarik lahirnye baby boy...hahaha...semngt gile la sbb dpt 'kain pelikat' nih....adik berdik aku sume pompuan kan...hihii...Muhammad Zaim Izdihar bin Mohd Safrul Izham....itu nmenye...mak die k.ngah aku..baby ni sgt2 comel2....rasenye klu aku tgk budak len pon aku nmpk zaim lg comel la.......hihihi..keji2..........

ni mse usia die seminggu...=)

dgn ma n pa die..mse mjlis cukur jmbul n akikah

sgt comel!!!-suar belang tu..jgn marh-

kehadiran Zaim dlm family sgt2 kmi nanti2 kn slme ni....syg Zaim sgt2...jd budak yg bek yep...harapn sume moge2 zaim cept2 membesr n sihat2 n bijak k.....muahhhhhhhhh........

pasal aku pulak..mmg thun 2010 bnyk bg cabaran kt aku..ade peristiwe tu yg akan aku ingt smpai bile2...aku ingt taw..28 haribulan  peristiwa tu...harap2 boleh jdkn sbgai pengajaran n pengalamn yg berharge k.....=)......

HEPI NEW YEAR!!!

harapan thun bru:

nk belaja rajin2....

nk nekkan pointer.....

nk kurangkan membazir duit...(nk jimat2)

nk simpan duit

nk kurangkn mende yg boleh lalaikan
-outing
-dating
-chatting
hahahahhaha...........sume ting2

nk buat lesen+ belaja kete gak la

nk mjukan diri..nk improvekan kelemhn diri selame ni...

nk bek ngn sume org.....=)

SELAMAT MAJU JAYA WANI   !!!!!!!!!!!!!!
CAIYOK3!!

4 comments:

  1. selamat tahun baru.. semoga tercapai azamnya :)

    salam ziarah dari nana :D

    ReplyDelete
  2. time kaseh.......amin........=)..tq singah..wewe

    ReplyDelete
  3. cute la baby tu! geram je nengok! nk cubit2 je pp tuh! hihihi

    ReplyDelete
  4. cubit je..jgn lebam suda........=))

    ReplyDelete